Новини

Последни новини свързани с нашите клиенти и проекти

StudioX търси уеб фронтенд програмисти

StudioX постепенно увеличаваме екипа си и търсим мотивирани и талантливи уеб фронтенд програмисти, които да ни помогнат в изграждането и поддържането на едни от най-сложните и предизвикателни проекти в България. За нас ще бъде удоволствие да разгледаме портфолиото ти.

03.11.2016

StudioX търси PHP програмисти

StudioX постепенно увеличаваме екипа си и търсим мотивирани и талантливи PHP програмисти, които да ни помогнат в изграждането и поддържането на едни от най-сложните и предизвикателни проекти в България. За нас ще бъде удоволствие да разгледаме портфолиото ти.

01.11.2016

Българо-Американска Кредитна Банка с нов корпоративен сайт от Студио Х

БАКБ (Българо-Американска кредитна банка) се довери на Студио Х за разработката на новия корпоративен сайт, който е факт от началото на 2016 година. Новата визия покрива всички изсквания на клиента и отговаря на енергичния бизнес стил на банката. Тъй като Студио Х успя да се справи за кратък срок с всички предизвикателства пред проекта, БАКБ възнамерява да продължи позотворното сътрудничество и с последващи уеб проекти, за което ние благодарим.

19.04.2016

Софтуерът за управление на бизнеса ZERON вече с нов сайт с чудна визия

След красив творчески напън екипът на Студио Хъ взехме, че развяхме виртуални четки, разтракахме клавиатури, накъдрихме CSS-и и хоп - пуснахме на свобода новия сайт на страхотния ERP софтуер за управление на бизнеса ZERON (www.zeron.bg)

Благодарим на екипа на ZERON за вярата, помощта и търпението които показаха по време на работния процес. Възжелаваме им много-много успехи със страхотния продукт и новия уеб имидж.

08.05.2015

Студио Х пусна новия сайт на компанията за луксозни недвижими имоти Смартброкерс

След кратка творческа експлозия и силно дизайнерско просветление Студио Х реализира новия сайт на младата, но много успешна компания за луксозни недвижими имоти Смартброкерс. Внимание - не гледайте техния нов сайт ако не сте готови да утолите внезапно появило се желание за закупуване, наем или продажба на недвижим имот. Ако все пак решите да действате по въпроса, не изпадайте в излишни размишления - - Смартброкерс са точните хора.
07.10.2014

Отличен 6 за Студио Х от Bulgaria Web Awards

През месец юни за 6-та поредна година се проведе най-очаканият кокурс за уеб проекти - „Бългаски награди за уеб“.

Борбата за челните позиции сред доайените в дигиталния бранш бе доста оспорвана, очаквано и напълно заслужено благодарение на работата на целия екип ние от Студио Х грабнахме 6 отличия – така че БРАВО, колеги, отличен 6 за нас.

09.09.2014

Vivacom с нова визия във виртуалното пространство

След дълго, но успешно сътрудничество между Виваком и Студио Х новият корпоративен сайт на лидера сред телекомуникационните услуги вече е реалност - http://www.vivacom.bg/.

Крайният резултат може да се характеризира с една дума – bellissimo. И за да не прозвучим малко нескромно оценявайки така високо собствената си работа ще изтъкнем и неoспоримия факт, че сайтът - http://www.vivacom.bg/, грабна 3 награди в най-значимата надпревара в онлайн сектора – конкурсът Bulgaria Web Awards.

09.09.2014

Merry Xmas

STUDIO X пожелава една здрава, усмихната, щастлива и успешна 2014-та година!

Сърдечни пожелания за светли празнични дни!

Благодарим за добрите партньорства, приятелства и успешните проекти през тази година.

Виж нашата коледна картичка тук.

21.12.2013

„Заедно в час“ в партньорство със Studio X и ПГ „Велизар Пеев“ (гр. Своге) с поглед към утрешния ден

Studio X Creative в училище!

„Заедно в час“ е неправителствена организация, развиваща се в сферата на образованието.

„Заедно в час“ работи активно за постигането на равен достъп до качествено образование за всяко дете в България, независимо от неговия социално-икономически статус. За постигането на тази цел организацията подбира и осигурява подкрепа за обучение и развитие на млади и амбициозни хора да станат мотивиращи учители-лидери в нуждаещи се училища.

08.11.2013

Технополис - интернет магазин и каталог

Онлайн търговията с потребителска техника е един от най-конкурентните сегменти в Web. Щастливи сме, че съвместно с Oryx Consulting изработихме интернет магазина на най-голямата верига за продажба на черна и бяла техника в България! Кой каза "от къде да си купя"? От тук - http://www.technopolis.bg  ;)

14.10.2013

ОК Офис разлюля виртуала с новия си сайт, изпедепцан от Студио Х

Една от бързоразвивщите се компании за търговия с офис материали, хартия, офис обзавеждане и техника - ОК Офис довери на Студио Х разработката на новия си онлайн магазин.

След няколкомесечен труд, много бой, не по-малко бира и твърд алкохол и чат-пат сироп за кашлица Студио Х извая ей така от нищото и турна във Виртуала тоз нов чуден сайт.

 

 

 

 

11.03.2013

Студио Х е новата уеб агенция на Виваком от 2013 година

С подобаващ за младежкия си дух жар и зле прикрит трудов ентусиазъм Студио Х взе бурно участие в организирания от Виваком конкурс за обслужваща уеб агенция и след чет интересни и предизвикателни задачи постигна успех в начинанието.

Казано по-простичко и скромно от януари 2013 година Студио Х е новата уеб агенция на Виваком.

Ха честито! Красоти ще се леят из нета в подкрепа на кампаниите на Виваком оттук насетне...

07.01.2013
Онлайн Заявка
Моля, изпратете Вашето запитване и ще Ви отговорим в рамките на 24 часа.
  1. * Задължителни полета

Адрес: 1000 София, България,
бул. Витоша 45

Мобилен: +359 889 78 70 73

Email: info@studiox.bg

x