Новини

Последни новини свързани с нашите клиенти и проекти

Корпоративният уеб сайт на Банка ДСК е на второ място в категория „Фирмен сайт“ в конкурса „Сайт...

Корпоративният уеб сайт на Банка ДСК /www.dskbank.bg/ бе класиран на второ място в категория „Фирмен сайт“ в конкурса „Сайт на годината".
08.10.2018

Публична покана за предоставяне на оферта за разработване и въвеждане на базиран на ИКТ софтуер...

Предмет на тръжната процедура е Публична покана за предоставяне на оферта за разработване и въвеждане на базиран на ИКТ софтуер за управление на бизнес процесите.
10.04.2018

StudioX търси PHP програмисти

StudioX постепенно увеличаваме екипа си и търсим мотивирани и талантливи PHP програмисти, които да ни помогнат в изграждането и поддържането на едни от най-сложните и предизвикателни проекти в България. За нас ще бъде удоволствие да разгледаме портфолиото ти.

09.01.2018

Банка ДСК вече е с нов сайт, базиран на платформата Сайтфинити

Банка ДСК избра Студио Х за разработчик на новият си корпоративен сайт, който е базиран на Сайтфинити.
07.09.2017

Публични съобщения за набиране на ценови предложения по реда на чл.2, ал.7 от ПМС №...

ПУБЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ ЗА НАБИРАНЕ НА ЦЕНОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
24.04.2017

Студио Х разработи новия сайт на един от най-големите портали за недвижими имоти - imoti.net

Студио Х пусна в експлоатация новия сайт на един от най-популярните и големи портали за недвижими имоти в България - Имоти.нет. Ако следите активно тенденциите в пазара на недвижими имоти, или пък просто искате да видите актуалните обяви сте добре дошли в www.imoti.net
07.04.2017

Студио Х е бенефициент по Оперативна Програма "Иновации и конкурентоспособност"

Студио Х Дигитал ЕООД е бенефициент по Оперативна Програма "Иновации и конкурентоспособност" 2014-2020 за Подобряване на процесите на управление и организация на дейността в Студио Х Дигитал ЕООД
13.03.2017

Студио Х е бенефициент по Оперативна Програма "Развитие на човешките ресурси" 2014 - 2020

Оперативна Програма "Развитие на човешките ресурси" 2014-2020 е финансирана от Европейски Социален Фонд и насочена към осигуряване на условия за трайна заетост на безработни и неактивни лица в сферата на информационните технологии BG05M9OP001-1.003-2865
07.03.2017

Българо-Американска Кредитна Банка с нов корпоративен сайт от Студио Х

БАКБ (Българо-Американска кредитна банка) се довери на Студио Х за разработката на новия корпоративен сайт, който е факт от началото на 2016 година. Новата визия покрива всички изсквания на клиента и отговаря на енергичния бизнес стил на банката. Тъй като Студио Х успя да се справи за кратък срок с всички предизвикателства пред проекта, БАКБ възнамерява да продължи позотворното сътрудничество и с последващи уеб проекти, за което ние благодарим.

19.04.2016

Софтуерът за управление на бизнеса ZERON вече с нов сайт с чудна визия

След красив творчески напън екипът на Студио Хъ взехме, че развяхме виртуални четки, разтракахме клавиатури, накъдрихме CSS-и и хоп - пуснахме на свобода новия сайт на страхотния ERP софтуер за управление на бизнеса ZERON (www.zeron.bg)

Благодарим на екипа на ZERON за вярата, помощта и търпението които показаха по време на работния процес. Възжелаваме им много-много успехи със страхотния продукт и новия уеб имидж.

08.05.2015

Студио Х пусна новия сайт на компанията за луксозни недвижими имоти Смартброкерс

След кратка творческа експлозия и силно дизайнерско просветление Студио Х реализира новия сайт на младата, но много успешна компания за луксозни недвижими имоти Смартброкерс. Внимание - не гледайте техния нов сайт ако не сте готови да утолите внезапно появило се желание за закупуване, наем или продажба на недвижим имот. Ако все пак решите да действате по въпроса, не изпадайте в излишни размишления - - Смартброкерс са точните хора.
07.10.2014

Vivacom с нова визия във виртуалното пространство

След дълго, но успешно сътрудничество между Виваком и Студио Х новият корпоративен сайт на лидера сред телекомуникационните услуги вече е реалност - http://www.vivacom.bg/.

Крайният резултат може да се характеризира с една дума – bellissimo. И за да не прозвучим малко нескромно оценявайки така високо собствената си работа ще изтъкнем и неoспоримия факт, че сайтът - http://www.vivacom.bg/, грабна 3 награди в най-значимата надпревара в онлайн сектора – конкурсът Bulgaria Web Awards.

09.09.2014
Онлайн Заявка
Моля, изпратете Вашето запитване и ще Ви отговорим в рамките на 24 часа.
  1. * Задължителни полета

Адрес: 1000 София, България,
бул. Витоша 45

Мобилен: +359 889 78 70 73

Email: info@studiox.bg

x