Новини

Инвестбанк АД стартира месец Октомври с нов корпоративен сайт, разработен от Студио Х

След усилена работа на Студио Х и ангажираният екип от страна на Инвестбанк АД, новият корпоративен сайт на банката е факт. Той съчетава модерна визия и удобна функционалност, достъпна посредством ясна навигация и олекотена информационна архитектура. Клиентите на Инвестбанк ще могат да се възползват от различни онлайн функционалности и услуги, сред които онлайн заявки за кредити, онлайн откриване на депозит, онлайн калкулатори, онлайн банкиране и други.

На 06.10.2021 Инвестбанк АД активира в публичното Интернет пространство новият си корпоративен сайт, разработен от Студио Х. Сайтът посреща нуждите на потребителите от модерна визия, подобрена функционалност и олекотен потребителски интерфейс, който улеснява навигирането в сайта.

Една от фокусните точки на сайта е лесната ориентация и достъп до онлайн продуктите и каналите за продажба на Инвестбанк. Потребителите ще могат бързо да намерят услуги като бърз потребителски кредит и онлайн откриване на депозит, които вече могат да се извършат онлайн. Онлайн калкулатори също са на разположение на посетителите на сайта за да им позволят бързо и удобно да изчислят най-подходящите за тях параметри.

Онлайн заявки за кредити могат да се извършат чрез микросайтът "Удобно за теб", който също е разработен от екипа на Студио Х.

Екипът на Студио Х благодари на Инвестбанк за оказаното доверие и възможността да разработим заедно новият корпоративен сайт на банката. Благодарим и на вътрешният екип на банката, който бее ангажиран с работата по сайта - без тяхната помощ нещата нямаше да минат така приятно и гладко.

Сигурни сме, че и последващото работно сътрудничество ще продължи да дава чудесни резултати.


Онлайн Заявка
Моля, изпратете Вашето запитване и ще Ви отговорим в рамките на 24 часа.
  1. * Задължителни полета

Адрес: 1000 София, България,
бул. Витоша 45

Мобилен: +359 889 78 70 73

Email: info@studiox.bg

x