Новини

Корпоративният уеб сайт на Банка ДСК е на второ място в категория „Фирмен сайт“ в конкурса „Сайт на годината" 2018

Корпоративният уеб сайт на Банка ДСК /www.dskbank.bg/ бе класиран на второ място в категория „Фирмен сайт“ в конкурса „Сайт на годината".

Корпоративният уеб сайт на Банка ДСК www.dskbank.bg бе класиран на второ място в категория „Фирмен сайт“ в конкурса „Сайт на годината“ 2018. Национално жури от над 40 експерти по уеб дизайн, програмиране и дигитален маркетинг оцени техническата разработка и функционалностите на www.dskbank.bg, връчвайки отличието за второ място на  маркетинг екипа на Банка ДСК и екипа на StudioX, заедно с почетна статуетка и грамота.

Банка ДСК коментира: „В Банка ДСК залагаме много на дигитализацията на нашите продукти и услуги. Основна предпоставка за качествен достъп до тях са именно визията на нашия сайт и интуитивният достъп до търсено съдържание. Затова сайтът ни е платформа от изключително значение за качване на съдържание, модерно банкиране и редица други възможности, като се стремим да развиваме непрекъснато неговите функционалности. Радваме се, че това не е останало незабелязано от журито на конкурса „Сайт на годината"2018


Ние, от СтудиоХ сме изключително щастливи от тази награда, тъй като проектът корпоративен сайт на ДСК беше голямо предизвикателство и отговорност за нас, както заради значимостта на Банка ДСК като Клиент, така и като важен референтен проект, показващ нашата експертиза в комплекснa разработка, базирана на Sitefinty. 

Тази позитивна оценка в конкурса “Сайт на годината” всъщност се явява второто признание за качествата на  www.dskbank.bg , след вече спечелената награда „Уебсайт на годината на Progress Sitefinity“ за 2017

Онлайн Заявка
Моля, изпратете Вашето запитване и ще Ви отговорим в рамките на 24 часа.
  1. * Задължителни полета

Адрес: 1000 София, България,
бул. Витоша 45

Мобилен: +359 889 78 70 73

Email: info@studiox.bg

x