Новини

Студио Х разработи новия сайт на един от най-големите портали за недвижими имоти - imoti.net

Студио Х пусна в експлоатация новия сайт на един от най-популярните и големи портали за недвижими имоти в България - Имоти.нет. Ако следите активно тенденциите в пазара на недвижими имоти, или пък просто искате да видите актуалните обяви сте добре дошли в www.imoti.net

След няколко месечна работа и не едно предизвикателство СтудиоХ разработи и пусна в експлоатация новият сайт на ИМОТИ.НЕТ (www.imoti.net).

Можем да кажем, че и двете страни сме изключително доволни от резултата както във визуално, така и в техническо отношение, където бяха основните предизвикателства. Понастоящем IMOTI.NET разполага с изключително гъвкава административна платформа, която позволява цялостен преглед, контрол и справки за  онлайн дейността си.

Искаме специално да благодарим за невероятната подкрепа на екипа на IMOTI.NET, с който работихме изключително успешнo през цялото време и продължаваме да работим активно и понастоящем.  

Нека всеки, който има желание да се информира за актуалните предложение в пазара на имоти без колебание да посети новият www.imoti.net

Онлайн Заявка
Моля, изпратете Вашето запитване и ще Ви отговорим в рамките на 24 часа.
  1. * Задължителни полета

Адрес: 1000 София, България,
бул. Витоша 45

Мобилен: +359 889 78 70 73

Email: info@studiox.bg

x